QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: eko

【2018SBS】【要先接吻嗎?】【甘宇成 金宣兒】2.20 ~ 4.24 全部播完

社区元老

【2018年4月17日韩剧收视率】
cr : 今天08:00 韩联社中文网微博

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

社区元老

【韓流】甘宇成深情告白 跟金宣兒復合 - 第33、34集(17)
20180417 16:30 appledaily

登录/注册后可看大图

甘宇成跟金宣兒和好如初

由韓劇《我係金三珣》女星金宣兒夥拍甘宇成主演嘅SBS劇集《能先接吻嗎》,噚晚播出第33、34集,港劇迷可於Viu同步追看。

噚晚劇集講到金宣兒再次拜託甘宇成作為證人現身法庭,甘宇成表示會為佢做出一切,但同時要求分手。金宣兒雖然唔捨得,不過都答應甘宇成,會搬走以及分開。甘宇成最終亦現身法庭嘅證人席,不過金宣兒前夫因事被關於監獄,唔知道有訴訟庭審而冇法出席,令庭審延期至五月。

甘宇成之後主動去搵朴會長嘅律師,表示會堅持到最後,為咗金宣兒,佢正式向對方宣戰。

另外,甘宇成向金宣兒坦白,表示自己因為病情而選擇放棄自己嘅感情:「今日你唔係一個人,我好後悔嗰啲猶豫不決,我該早啲嚟到你身邊。」又話:「對唔住,係我做錯啦,我曾對你視而不見,我曾對你嘅痛苦沉默不語,我曾拚命地掙扎,只為堅守自己嘅生活,全然唔知道癌細胞已經令我坍塌。我想得到你嘅諒解,即使唔係依家,都希望你能原諒我。」

金宣兒亦跟甘宇成談重新開始嘅條件:「我會原諒你,唔好去瑞士啦,留喺我身邊,直到我原諒你為止,好好活著。從今日起,我哋重新開始吧。我最後問你一次,你想得到我嘅愛嗎?」甘宇成點頭回應,金宣兒亦返去甘宇成嘅屋企,表示要一齊面對所有事情。

甘宇成諗起自己嘅囡囡鄭多彬,自覺對囡囡虧欠而痛哭,金宣兒安慰甘宇成,二人和好如初。之後鄭多彬去到甘宇成屋企,金宣兒跟鄭多彬協議要好好相處。

金宣兒於警局遇上出獄嘅前夫,前夫提醒金宣兒,甘宇成曾經做過嘅事,金宣兒表示自己因為真愛而愛上甘宇成,甘宇成聽到後亦向金宣兒表白:「我愛你,我愛著你。」

登录/注册后可看大图

甘宇成現身法庭嘅證人席

登录/注册后可看大图

不過因為前夫被關於監獄,令庭審延期。

登录/注册后可看大图

甘宇成向金宣兒道歉

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

甘宇成自覺虧欠囡囡鄭多彬而痛哭

登录/注册后可看大图

金宣兒跟鄭多彬協議要好好相處

登录/注册后可看大图

金宣兒於警局遇上前夫

登录/注册后可看大图

表示自己係真心愛上甘宇成

登录/注册后可看大图

社区元老

【韓流】鄭多彬得知父親患癌 承諾返美與甘宇成道別 第35、36集 (18)
20180418 19:00 appledaily

登录/注册后可看大图

由韓劇《我係金三珣》女星金宣兒夥拍甘宇成主演嘅SBS劇集《能先接吻嗎》,噚晚播出第35、36集,港劇迷可於Viu同步追看。

噚晚劇集講到金宣兒雖然得知甘宇成之前唔肯為佢女兒死亡案件做證人而嬲爆,但最終二人和好如初,兩人亦互相表達愛意,而二人亦向金宣兒前夫吳智昊表達自己感受,甘宇成同吳智昊講佢唔想否定自己嘅過去,亦直認好後悔,同時希望吳智昊畀機會自己,不過吳智昊就唔接受佢同金宣兒,仲話無法原諒佢哋。

金宣兒請求甘宇成前妻韓高恩查問有關新藥嘅事宜,而金宣兒亦十分努力照顧甘宇成,同時二人亦努力同甘宇成女兒鄭多彬相處,甘宇成亦都好努力咁隱瞞自己病情,但最終鄭多彬都得知父親嘅病情。金宣兒得知新藥有成功嘅病例,並希望甘宇成去試下,不過甘宇成就無醫病嘅決心,金宣兒仲呃甘宇成入院試藥。

而得知父親病情後嘅鄭多彬就同父親道別:「我知道爸爸點解咁樣對我,我會去美國,如你所願,咁樣你就放心,冇美麗嘅離別,係爸爸你講嘅,我現時能明白咁樣係乜意思,對父親來講我係痛苦。對唔住,我一直以來都唔明白。」至於令到金宣兒女兒死亡嘅零食公司老闆朴會長,佢扮晒同金宣兒道歉,以為可以就此了結事件,點知最後出來嘅新聞報道就係朴會長收受賄款。

登录/注册后可看大图

吳智昊話唔會原諒金宣兒同甘宇成

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

金宣兒悉心照顧甘宇成

登录/注册后可看大图

甘宇成女兒鄭多彬得知老竇病情

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

金宣兒呃甘宇成入院試新藥

登录/注册后可看大图

鄭多彬同甘宇成道別

登录/注册后可看大图

朴會長作狀同金宣兒道歉

登录/注册后可看大图

點知新聞出來就話佢收賄款

社区元老

17、18集 最新花絮中字!
cr : 我很酷wy22 今天 21:36

視頻地址: https://www.weibo.com/tv/v/Gd0kLbeE7?fid=1034:42402d7be10bb68fe553387168ab45e4

社区元老

甘大叔還是小孩已很帥耶

登录/注册后可看大图

小甘好`乖好可愛

登录/注册后可看大图

cr: weibo我很酷wy22 今天 18:28

社区元老

[中韓字幕] 37-38 预告 (19)
cr : weibo 我很酷wy22  04月21日  16:44  

白金长老

明後天就劇終了很不捨,很高興宣兒能跟又帥又演技一極棒的甘宇成搭擋。希望他們有緣再一起演出^_^
[

社区元老

什麼事? 藝智苑穿上軍裝.... 正經起來又型好酷, 恢復自信了麼

‘키스 먼저 할까요’ 김성수-예지원, 부부동반 경찰서 행…무슨 일?
2018-04-22 01:34 kookje

登录/注册后可看大图

社区元老

過去親情冷寞
現在補償盡回點責任...
雖遲總比什麼沒做過好

‘키스 먼저 할까요’ 감우성·정다빈 부녀, 가슴 먹먹했던 순간들
2018. 04. 23. 00:00 asiatoday

登录/注册后可看大图

初级会员

#要先接吻吗##要先kiss吗#性格迥然不同,偶然交集,命运般相遇。【记挂久了是否就是“爱情“】(三)  in webo
『po文4月4日 08:01』

https://www.weibo.com/2663345443/Gau9K9RhE?type=comment#_rnd1524430140706

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

※因無法貼圖,所以就無法在此發文。就以此方式。

初级会员

#要先接吻吗##要先kiss吗#【记挂久了是否就是“爱情“(4)-1】
『po文4月8日 14:58 』
如果人生是因果的循环,
武汉偿还欠的债;
纯真要回被欠的冤。

那么一个即将生命走到终了的武汉,
又为何爱上了纯真;
而纯真也爱上武汉。

那依循这个循环,
武汉与纯真—「现在应该持续爱着」,
武汉需要【被原谅的救赎】;纯真需要【值得得到关爱】。

https://www.weibo.com/2663345443/Gb8AZk9WM?type=comment#_rnd1524429978365

登录/注册后可看大图

---------------------

登录/注册后可看大图

---------------------

登录/注册后可看大图

----------------------

登录/注册后可看大图

初级会员

po文重覆,故刪除此帖

但沒法刪啊
所以充一些字數,清帖子。

初级会员

#要先接吻吗##要先kiss吗#【记挂久了是否就是“爱情“(4)Part 2】
『po文4月8日 19:07』

那个女人─安纯真,那个男孙人─武汉,
他们【又】相见,好像要相爱了。
他倆往後人生欲走向何方?

https://www.weibo.com/2663345443/GbaelhhqM?type=comment#_rnd1524430522513

登录/注册后可看大图

-------------------

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

------------------

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

初级会员

#要先接吻吗##要先kiss吗#【记挂久了是否就是“爱情“(4)Part 1~2】漏了“第4页”,
『po文4月9日 02:10』

時間軸倆人相遇的時候。

武汉以为错误的那点,已成为历史,发现纯真“竟仍然ing的受苦”中;
纯真竟从冷漠的武汉身上得到温暖与关爱的呵护,喜欢这感觉,却又深怀对多温的愧疚。
#甘宇成##金宣儿#

https://www.weibo.com/2663345443/GbcZKm2VZ?type=comment#_rnd1524430711010

登录/注册后可看大图

--------------------

登录/注册后可看大图

--------------------

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

初级会员

#要先接吻吗##要先kiss吗#【记挂久了是否就是“爱情“(4)Part 3】
『po文4月9日 17:52 』

相爱相杀,爱、恨、瞋、痴,俩人心情最佳写照。

#甘宇成##金宣儿#

https://www.weibo.com/2663345443/Gbjac6sQS?type=comment#_rnd1524430785543

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图